Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, παρέχει αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες με έναν σύγχρονο και πολυτελή στόλο και προσφέρει στο επιβατικό κοινό ένα ευχάριστο και απολαυστικό ταξίδι. Στην Blue Star Ferries η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία συναντούν την άνεση και την κομψότητα για να προσφέρουν ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες. 

Η Blue Star Ferries, η εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χρόνο του Αιγαίου, ταξιδεύει με συνέπεια χειμώνα – καλοκαίρι στα νησιά των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου και στην Κρήτη με 8 σύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, συνδέοντας τα νησιά με την ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και μεταξύ τους, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της νησιώτικης Ελλάδας. 

Η εταιρεία διαθέτει τον πιο εκσυγχρονισμένο στόλο του Αιγαίου και παρέχει στους ταξιδιώτες υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες σε επιβάτες, φορτηγά και ΙΧ οχήματα με νέα και ταχύτατα πλοία. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στα μοναδικής αισθητικής εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, στα εστιατόρια self service και a la carte ή στα καταστήματα των πλοίων, καθώς επίσης και πρωτοποριακές υπηρεσίες, όπως οι Pure Cabins, το @sea, ένα νέο διαδραστικό & πολυχρηστικό portal, τις οικογενειακές καμπίνες Bluestarino κ.α.

Επιπλέον, η Blue Star Ferries διαθέτει το Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης πελατών SeaSmiles που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το πρόγραμμα προσφέρει προσωπική κάρτα μέλους, σύστημα συγκέντρωσης πόντων, σύστημα εξαργύρωσης πόντων, πρόσβαση λογαριασμού μέσω διαδικτύου, δωρεάν ταξίδια, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια. Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου.

Περισσότερες πληροφορίες  για δρομολόγια και τιμές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Blue Star Ferries.

Blue Star Patmos

Blue Star Delos

Blue Star I

Blue Star II

Blue Star Paros

Blue Naxos

Blue Horizon

Blue Galaxy

SuperFast XII

Δρομολόγια Πλοίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γνωμοδότηση ΣΑΣ 3/2024
  • 27 Μαρτίου 2024

Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν στην υπ' αριθμ. 3 συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις παρατηρήσεις...

Γνωμοδότηση ΣΑΣ 2/2024
  • 06 Μαρτίου 2024

Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν στην υπ' αριθμ. 2 συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις...

Γνωμοδότηση ΣΑΣ 1/2024
  • 08 Φεβρουαρίου 2024

Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν στην υπ' αριθμ. 1 συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις παρατηρήσεις...

30

Εταιρείες

που συνδέουν με τα πλοία τους τα ελληνικά νησιά με την ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

97

Πλοία

τα οποία αποτελούν έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στην Ευρώπη.

115

Νησιά

εξυπηρετούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, εκ των οποίων 89 αποκλειστικά με τα πλοία, καθώς δεν υπάρχει αεροπορική σύνδεση.

20,32

εκ. επιβάτες

εκ των οποίων 18,82 εκατ. επιβάτες (3,53 εκατ. οχήματα) στην ακτοπλοΐα και 1,5 εκατ. επιβάτες (690.000 οχήματα) στην Αδριατική.

7,4%

Εισφορά στο ΑΕΠ

ή 13,6 δις € (6,6% ή 12,1 δις € στην ακτοπλοΐα και 0,8% ή 1,5 δις € στην Αδριατική).

332.000

Θέσεις εργασίας

αποτελώντας το 8,5% του συνολικού εργατικού δυναμικού της Ελλάδας (290.700 ή 7,4% στην ακτοπλοΐα και 41.300 ή 1,1% στην Αδριατική).