Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία, που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο στόλο με 18 συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει πάνω από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εστιάζοντας στη συνεχή αναβάθμιση στόλου και υπηρεσιών μέσω επενδύσεων και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των ανθρώπων της.

Όραμα της Hellenic Seaways είναι να βρίσκεται στην πρωτοπορία του κλάδου μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών θαλάσσιας μεταφοράς και την τήρηση υψηλών επιπέδων ασφαλείας κατά τη λειτουργία των πλοίων της, προστατεύοντας τη ζωή των επιβατών και των πληρωμάτων αλλά και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της στους τομείς της ναυσιπλοΐας, του περιβάλλοντος και των υπηρεσιών της, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί και βραβευτεί από τους ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς: Lloyd’s Register, ISO και RINA.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια και τιμές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Hellenic Seaways.

Δρομολόγια Πλοίων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γνωμοδότηση ΣΑΣ 7/2018
  • 13 Δεκεμβρίου 2018

Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν στην υπ' αριθμ. 7 συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις παρατηρήσεις...

Γνωμοδότηση ΣΑΣ 6/2018
  • 31 Οκτωβρίου 2018

Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν στην υπ' αριθμ. 6 συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις παρατηρήσεις...

Γνωμοδότηση ΣΑΣ 5/2018
  • 16 Οκτωβρίου 2018

Γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν στην υπ' αριθμ. 5 συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις παρατηρήσεις επί...

30

Εταιρείες

που συνδέουν με τα πλοία τους τα ελληνικά νησιά με την ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

97

Πλοία

τα οποία αποτελούν έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στην Ευρώπη.

95

Νησιά

εξυπηρετούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, εκ των οποίων 69 αποκλειστικά με τα πλοία, καθώς δεν υπάρχει αεροπορική σύνδεση.

17,52

εκ. επιβάτες

εκ των οποίων 16 εκατ. επιβάτες (3 εκατ. οχήματα) στην ακτοπλοΐα και 1,52 εκατ. επιβάτες (688.000 οχήματα) στην Αδριατική.

9,2%

Εισφορά στο ΑΕΠ

ή 16,1 δις € (7,3% στην ακτοπλοΐα και 1,9% στην Αδριατική).

349.000

Θέσεις εργασίας

αποτελώντας το 9,7% του συνολικού εργατικού δυναμικού της Ελλάδας (284.000 στην ακτοπλοΐα και 65.000 στην Αδριατική).