Η Levante Ferries είναι μια καινοτόμος και αεικίνητη εταιρεία στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας, που δραστηριοποιείται μεν στο Ιόνιο Πέλαγος, αναζητά δε συνεχώς νέα πεδία δράσης και καινούργιες προκλήσεις. Σήμερα συνδέει τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη με την ηπειρωτική Ελλάδα, με έναν αξιόπλοο και πολυτελή στόλο, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες μετακίνησης νησιωτών, επαγγελματιών και επισκεπτών.

Βραβευμένη δύο φορές στην Ελλάδα ως Passenger Line Of The Year, η Levante Ferries, διαχειρίζεται στόλο έξι πλοίων. Πρόκειται για το παγκοσμίως βραβευμένο από τα Shippax Awards, Fior di Levante και τα ιδιαίτερα αγαπητά στο Κεντρικό Ιόνιο, Mare di Levante, Ανδρέας Κάλβος και Κεφαλονιά, τα οποία, με την απόκτησή τους, υπέστησαν σημαντικές παρεμβάσεις για να εναρμονιστούν με τα πρότυπα της εταιρείας. Το πέμπτο πλοίο, Smyrna di Levante, πρόσφατα μετασκευάστηκε ολοκληρωτικά, ανακαινίστηκε υποδειγματικά και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, κάτι για το οποίο βραβεύτηκε σε διεθνές επίπεδο, επίσης από τον φορέα Shippax. Ακόμα ένα πλοίο, το Contessa di Levante, αποκτήθηκε και μετασκευάζεται εκτενώς, ώστε με τη δρομολόγησή του να ανεβάσει τον πήχη της εξυπηρέτησης και της άνεσης ακόμα πιο ψηλά!

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έθεσε από νωρίς στη διάθεση του επιβατικού κοινού, τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-ticket), υποστηριζόμενη και από mobile app, καθιστώντας έτσι παρελθόν τις ουρές αναμονής σε εκδοτήρια.

Κάθε πλοίο αποδεικνύεται τόσο καλό, όσο ικανό είναι το πλήρωμά του. Για αυτό τον λόγο, η Levante Ferries έχει φροντίσει να στελεχώσει το στόλο της με άξιους εκπροσώπους της ελληνικής ναυτοσύνης.

Η γεμάτη ενεργητικότητα ομάδα της Levante Ferries δεν επαναπαύεται, αλλά παρακολουθεί στενά κάθε σύγχρονη τεχνολογία και επίκαιρη προδιαγραφή, στοχεύοντας να είναι παρούσα στις εξελίξεις και την «επόμενη ημέρα» στο χώρο της ακτοπλοΐας. Το κεντρικό όραμα της Levante Ferries είναι οι θαλάσσιες συγκοινωνίες του Ιονίου Πελάγους να αποτελούν πρότυπο και σημείο αναφοράς στον Ελλαδικό και διεθνή χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της: www.levanteferries.com.