Η Hellenic Seaways, μέλος της Attica Group, δραστηριοποιείται πάνω από 23 χρόνια στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών, ΙΧ οχημάτων και φορτηγών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει στόλο 13 ταχύπλοων και 3 συμβατικών πλοίων προσφέροντας πληθώρα επιλογών στον ταξιδιώτη, όσον αφορά στον τρόπο αλλά και στη διάρκεια του ταξιδιού του. Στο στόλο των ταχυπλόων της συμπεριλαμβάνονται και τα ολοκαίνουργια πρωτοποριακά σχεδιασμένα AERO HIGHSPEED.

Δραστηριοποιείται στο Σαρωνικό, στις Κυκλάδες και στο Βόρειο Αιγαίο, προσεγγίζοντας πάνω από 22 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Τα συμβατικά πλοία του στόλου της διαθέτουν άνετα σαλόνια, καμπίνες, καθίσματα αεροπορικού τύπου, μπαρ ανοιχτού και κλειστού τύπου, εστιατόρια self service, καταστήματα και όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Για τις οικογένειες με μικρά παιδιά είναι διαθέσιμες καμπίνες με τον παιδικό ήρωα Highspeedy.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού το διαδραστικό πολυχρηστικό portal @sea παρέχει on line χρήσιμες πληροφορίες για το πλοίο, τα λιμάνια, τους προορισμούς καθώς και μουσική αλλά και podcasts.

Η Hellenic Seaways με το Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης πελατών SeaSmiles παρέχει στους επιβάτες της, αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το πρόγραμμα προσφέρει προσωπική κάρτα μέλους, σύστημα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης seasmiles, πρόσβαση λογαριασμού μέσω διαδικτύου, δωρεάν ταξίδια, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

Τα δρομολόγια της Hellenic Seaways σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα τη δυνατότητα παροχής πολλαπλών επιλογών στον ταξιδιώτη, την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και τη διασύνδεση των ελληνικών νησιών, με σαφή οφέλη για την εθνική οικονομία και τον τουρισμό.

Η Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Anek Lines. Με πολυετή παρουσία στις ελληνικές θάλασσες, ηγείται του ελληνικού κλάδου επιβατηγού ναυτιλίας και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ακτοπλοϊκών εταιριών παγκοσμίως. Περισσότερα από 40 σύγχρονα πλοία συνδέουν καθημερινά πάνω από 55 προορισμούς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας.

Με σαφή δέσμευση για την ενσωμάτωση των αρχών της υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και των λειτουργιών της, η Attica Group επενδύει σε πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί αξία για τους μετόχους, τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινότητες.

Παράλληλα, έχει διευρύνει την παρουσία της στον τουριστικό κλάδο με την απόκτηση των ξενοδοχείων Naxos Resort Beach Hotel & Galaxy Hotel στη Νάξο και του Tinos Beach στην Τήνο.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια και τιμές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Hellenic Seaways.