Η TRITON FERRIES δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία με τα πλοία Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ και Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την ηπειρωτική με τη νησιωτική Ελλάδα. Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος, τη συνέπεια στην εκτέλεση δρομολογίων, και τον σεβασμό του θαλάσσιου περιβάλλοντος, η TRITON FERRIES παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας στην καλύτερη διασύνδεση των νησιών και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

Με συνέπεια και αξιοπιστία, το Ε/Γ – Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ εξυπηρετεί από το 2008 καθημερινά τη γραμμή Νεάπολης Βοιών – Κυθήρων, πραγματοποιώντας και δύο δρομολόγια την εβδομάδα στα Αντικύθηρα. Το Ε/Γ – Ο/Γ ΙΟΝΙΣ, ένα πλοίο φτιαγμένο από ελληνικά χέρια, αγοράστηκε το 2017 από την ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε., και μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση εξυπηρέτησε για 2,5 χρόνια την άγονη γραμμή Πειραιάς – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμος – Γύθειο. Τώρα, το πλοίο είναι δρομολογημένο στη γραμμή Λαύριο – Κέα, Λαύριο – Κύθνος.

Περισσότερες πληροφορίες για δρομολόγια και τιμές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Triton Ferries (www.tritonferries.gr).