Άρθρο του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, κ. Σπυρίδωνα Πασχάλη, που δημοσιεύθηκε στο ένθετο της εφημερίδας “Ναυτεμπορική”, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, με τίτλο: Η αγορά γιορτάζει με τη «Ν», με αφορμή τη συμπλήρωση 99 ετών έντυπης παρουσίας της εφημερίδας:

«99 χρόνια έντυπης παρουσίας είναι ένας εκδοτικός άθλος, που καθιστά την Ναυτεμπορική πρότυπο αναφοράς στον ελληνικό τύπο. Η Ναυτεμπορική κράτησε διαχρονικά τον πήχη της ναυτιλιακής και οικονομικής ενημέρωσης στο επίπεδο που απαιτούν οι προσδοκίες όλων και επιτάσσουν οι ανάγκες της κάθε εποχής.

Κάθε μέρα τόσο στην έντυπη έκδοση όσο και στο διαδίκτυο, η εφημερίδα παρέχει προσεκτικά ένα επιλεγμένο μείγμα πληροφοριών, άρθρων, αναλύσεων, και απόψεων με γνώμονα την αντικειμενική προσέγγιση και την ανάδειξη όλου του εύρους των θεμάτων.

Η πολύπλευρη ενημέρωση της Ναυτεμπορικής, αντικατοπτρίζεται στα ξεχωριστά τμήματα που συμπεριλαμβάνει στην έκδοση της: Οικονομία και Αγορές, Επιχειρήσεις, Πολιτική, Κοινωνία, Κόσμος, Πολιτισμός κ.ά. ενώ πάντα ιδιαίτερη θέση κατέχουν τα θέματα και οι εξελίξεις που αφορούν την ναυτιλιακή κοινότητα, την Επιβατηγό Ναυτιλία και φυσικά την Ακτοπλοΐα μας.

Συγχαρητήρια για την υπεύθυνη, έγκυρη και αχρωμάτιστη ενημέρωση όλα αυτά τα χρόνια της εφημερίδας σας, μίας πορείας που τυγχάνει να είναι χρονικά παράλληλη με αυτήν του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, ο οποίος πρόσφατα συμπλήρωσε 100 χρόνια λειτουργίας».